Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Theatersolo: “Die ik ben” door Kirsten Benschop m.m.v.Derk Groen, gitaar

20 februari 2019 @ 19:30 - 21:30

Evenement Navigatie

 

THEATERSOLO ‘DIE IK BEN’

 Datum              Woensdag 20 februari 2019, 19.30 uur.

Plaats              Kunstkamer, Laban Deurloostraat 28, Scherpenisse

Door                Kirsten Benschop m.m.v. Derk Groen, gitaar

Toegang          € 10,00, leden en donateurs € 7,50

 

In ‘Die Ik Ben’  graaft Kirsten diep naar binnen. Met de nodige (zelf)spot duikt ze in het gangenstelsel van ons menselijk brein, een labyrint waarin je snel vastloopt en waaruit ontsnappen moeilijk (b)lijkt.

‘Die Ik Ben’ is een confrontatie met het ‘dikke ik tijdperk’ waarin we geneigd zijn steeds grotere burchten om ons heen te bouwen en waarin ‘geluk’ een doel op zich lijkt te zijn geworden. ‘Die Ik Ben’ rekent af met dromen over morgen en mijmeren over gisteren. Want is het leven niet veel eenvoudiger als je de realiteit accepteert zoals die is? En is contact niet wezenlijker als je je laat zien zoals je echt bent? In ‘Die Ik Ben’ is Kirsten meer zichzelf dan ooit. Scherp en ontroerend. Verhalend en poëtisch. Warm én humorvol. Met zang en gitaarmuziek.

Kirsten Benschop brengt inspiratietheater waarin het gaat over het leven zelf. Grote onderwerpen brengt ze voelbaar dichtbij. Met weinig middelen en met intens spel weet Kirsten een sfeer op te roepen die mensen raakt en inspireert. Na ‘Wie Stenen Losbreekt’, ‘Adempauze’ en ‘ Spiegeltijd’ is ‘Die Ik Ben’ haar 4e zelfgeschreven theatersolo.

Gegevens

Datum:
20 februari 2019
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Kunstkamer Holland Huis
Laban Deurloostraat 28
Scherpenisse, Zeeland 4694 BR Nederland
+ Google Maps
Iconic One Theme | Powered by Wordpress