Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Richard van der Keur in Concert

april 22 @ 19:30 - 21:30

RICHARD VAN DER KEUR IN CONCERT

In verband met de door de overheid voorgeschreven maatregelen i.v.m. het coronavirus zal deze avond niet doorgaan

 Datum            Woensdag 22 april 2020, 19.30 uur.

Plaats              Kunstkamer, Laban Deurloostraat 28, Scherpenisse

Door                Richard van de Keur

Toegang          € 10,00, leden en donateurs € 7,50

 Klein en akoestisch brengt Richard van der Keur zijn verhalende luisterliedjes. Begeleid op piano door Hjalmar Rosing, grasduint hij zingend en vertellend tussen tijd en eeuwigheid, fictie en werkelijkheid. Met zelfgeschreven liedjes als Alleen voor haar, Zo blauw als de hemel, Ik zal er zijn en Meisje uit Ballangen. Liedjes over mensen ‘zoals jij en ik’. Afgewisseld met bekende klassiekers – op eigen wijze – van onder andere ABBA en Bill Withers.

Richard is tekstschrijver en redacteur. Hij zingt, schrijft liedjes en maakt kleinschalig theater in Rotterdam en omstreken. Met onder andere zijn singer-songwritersproject Emellan maakte hij drie cd-albums en een tour door Engeland. Zijn muziek was onder meer te horen in het programma Volgspot op Radio 5.

Hjalmar is musicus. Hij is de vaste organist van Vrijzinnigen Schiedam en leidt daar de cantorij. Eerder traden hij en Richard samen op bij de Diner Pensants van Stichting Stimulering Vrijzinnig Gedachtengoed.

“Richard zingt met heel zijn ziel en zaligheid, maar ook met zijn lijf en sterke mimiek”, schreef de Dordtse dichter Wim Jilleba na het zien van een concert in Theater 450. “Dat allemaal met een prachtige stem. Een concert met niet te missen culturele warmte.”

Gegevens

Datum:
april 22
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Kunstkamer Holland Huis
Laban Deurloostraat 28
Scherpenisse, Zeeland 4694 BR Nederland
Iconic One Theme | Powered by Wordpress